Öğretmen Zekeriya Güçer İlkokulu

WEB https://zekeriyagucer.meb.k12.tr
Adres : Yukarı Mahalle Fazilet Caddesi Nil Sokak No2/2 Kartal / İSTANBUL
VİZYON : Kartal ilçesinde ilkokullar arasında tercih edilen, sosyal kültürel faaliyetleri ile ön plana çıkmış; yapılan yarışmalarda sürekli başarılar kazanan; öğrencilerine ben değil biz duygusunu benimseterek araştıran, düşünen ve tartışan bireyler yetiştiren bir kurum olmayı hedeflemekteyiz.
MİSYON : Kartalın en köklü ilkokullarından biri olarak; öğrencilerimizi Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda; milli, manevi ve evrensel değerleri benimsemiş, vatanını ve milletini seven, insani ve ahlaki değerlerle donanmış,hoşgörülü, özgür ve çağdaş düşünceye sahip, özgün fikirleri olan, sorumluluk sahibi akıl ve bilimin ışığında yürüyen akademik bilgi birikimine sahip bireyler olarak bir üst öğretim kurumuna hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Yabancı Dil :
Pansiyon :
Servis : Var
Ulaşım : 16B Otobüsleri ile Tanyeri Sokak Durağı´nda inerek Kartal Yenicami istikametinde 100 metre yürüyerek; Kadıköy Pendik minibüsleriyle Kartal Kilise Durağı´nda inerek Yukarı Mahalle istikametine 400 metre yürünerek ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Kartal Yukarı Mahalle sınırları içerisinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 683 Metre
Kontenjan Bilgileri :